h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

TEXTIEL INDOOR & OUTDOOR

STAP OVER NAAR TEXTIEL

Textiel is een sterk opkomend materiaal voor grootformaat visuele communicatie. Textiel voorzien van een print kan op vele wijze ingezet worden om een droom winkel of locatie te verwezenlijken. Zo ook bij POS materiaal. Komt er bij jullie in de winkel een nieuwe actie die zo snel mogelijk bekend gemaakt moet worden bij het publiek? SIZO is erg flexibel en schakelt snel om jouw actie om te zetten in een prachtig textiel doek met frame.

Indoor is textiel uitermate geschikt om toe te passen in peesframes, al dan niet voorzien van geluiddempende panelen. Maar ook als backlit of blockout textiel of in zelfklevende vorm als wallcovering.

Voor outdoor toepassingen wordt textiel vaak ingezet in groot formaat lichtbakken, als banner, vlaggen en vaandels, spandoeken etc.

Textiel laat zich ook eenvoudig wisselen en komt in verschillende materiaal soorten waardoor een regelmatige verandering van berichten en inrichting zeer gemakkelijk wordt. Regelmatig wisselende visuals trekken meer aandacht.

Het materiaal verschilt wanneer de toepassing voor binnen of buiten is. Het materiaal dat buiten in lichtbakken of andere toepassingen wordt gebruikt is er op gemaakt om verschillende weersomstandigheden te weerstaan.

Cases

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.