h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!
Image Alt

VERLICHTE DOOSLETTER

Zo goed als elk logo, lettertype of vorm is uit te werken in een verlichte doosletter tekst, zo ook die van jou! De teksten krijgen body door plaatmateriaal van RVS, acrylaat en aluminium aan elkaar te bevestigen. Hierdoor ontstaat een ‘doos’.

Type: Profiel 3, profiel 4, profiel 5, profiel 8;
Materiaal: Uiteenlopende materiaalsoorten;
Kleur: Elk gewenste RAL-kleur, op de binnenzijde, buitenzijde en het vooraanzicht;
Montage: Direct tegen de muur, op afstandsdoppen of op een dakframe;
Verlichting: Verlichte doosletter;
Situatie: Voor binnen- en buitengebruik;
Duurzaamheid: Afhankelijk van de situatie.

verlichte doosletter

Val op!

Profiel 3

Een profiel 3 doosletter is met LED verlicht. De achterzijde van de letters zijn voorzien van een acrylaat bodem en wordt op de wand gemonteerd door middel van kunststof afstandhouders. Hierdoor wordt het licht aan de achterzijde doorgelaten waardoor de omlijning van de letter geaccentueerd wordt. Dit geeft de letter vooral ’s avonds een leuke en sfeervolle uitstraling.

 

Profiel 4

De profiel doosletter bestaat uit aluminium met een voorzijde van acrylaat. Hierdoor wordt de LED-verlichting aan de voorkant van de letters doorgelaten. De doosletter, kaderlijst en het acrylaat kunnen van kleur verschillen of juist gecombineerd worden. Ook deze letter is geschikt voor zowel wand als dakmontage.

Profiel 5

Ook profiel 5 is een doosletter die bestaat uit aluminium en acrylaat. Bij deze variant bestaat de kaderlijst echter uit kunststof. Het voordeel hiervan is dat ook de zijkanten in veel verschillende kleuren geleverd kunnen worden.
De LED-verlichting komt via de voorkant naar buiten.

 

Profiel 8

Dit profiel past in het straatje van exclusieve doosletters. Profiel doosletter acht bestaat namelijk volledig uit acrylaat en is doormiddel van translucentfolie aan weerszijde lichtdoorlatend door middel van LED spotjes.

 

Heb je geen idee, welke optie het beste bij jouw bedrijf past en wat er precies mogelijk is in jullie situatie. Neem dan contact met ons op, samen komen we tot een geschikte oplossing!

WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN?

Sterk materiaal

De materialen die wij aanbieden bij het gebruik van doosletter teksten zijn stuk voor stuk erg sterk en zijn klaar voor de winterse -en zomers stormen van ons land.

Maakt van uw gevel een plaatje

Met de verschillende materialen kunnen wij samen met jou een geweldig ontwerp creëren. Eén waarbij passanten de tijd nemen om jouw gevel te bekijken.

Gaat langdurig mee

Een gemiddelde doosletter tekst gaat 15 jaar mee.

Een gesprek starter

Een bijzondere doosletter kan ervoor zorgen dat jouw kantoorpand of winkel opvalt bij toevallige passanten of potentiële klanten.