h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!
Image Alt

ONVERLICHTE DOOSLETTER

Onverlichte doosletters

De onverlichte doosletter – dat in vakjargon profiel 1 wordt genoemd – kan in de vorm van jouw logo worden geleverd en in allerlei verschillende lettertypes.

Type: Profiel 1;
Materiaal: Uiteenlopende materiaalsoorten;
Kleur: Elk gewenste RAL-kleur, op de binnenzijde, buitenzijde en het vooraanzicht;
Montage: Direct tegen de muur, op afstandsdoppen of op een dakframe;
Verlichting: Onverlicht;
Situatie: Voor binnen- en buitengebruik;
Duurzaamheid: Afhankelijk van de situatie.

onverlichte doosletter

Waar moet u aan denken

Zo goed als elk logo, lettertype of vorm is uit te werken in een onverlichte doosletter tekst, zo ook die van jou! De teksten krijgen body door plaatmateriaal van RVS, acrylaat en aluminium aan elkaar te bevestigen. Hierdoor ontstaat een ‘doos’.

 

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het ontwerpen en uitwerken zijn eindeloos. Maar de ideeën moeten ook binnen de geschetste situatie passen. Hier kijken wij graag met jou naar, om tot het best mogelijke eindresultaat te komen.

RVS

Roestvrij staal bestaat uit minimaal 12% chroom en maximaal 1,2% koolstof. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het materiaal niet verroest. De letters kunnen met een geborsteld of gepolijst effect besteld worden. De letters komen het best naar voren op een donker gekleurde gevel.

 

Acrylaat doosletter teksten

Acrylaat of plexiglas wordt al bijna 100 jaar gebruikt als vervanger voor glas. Voornamelijk omdat het materiaal vele malen lichter, goedkoper en sterker is. Zo is het ook uitermate geschikt voor een doosletter tekst die zo nu en dan in zware omstandigheden verkeert.

 

Aluminium doosletter teksten

Tot drie keer lichter dan staal en toch kan aluminium wel tegen een stootje. Met dit soort eigenschappen is het geweldig materiaal om tot doosletter tekst te verwerken. Ook voor montage is het fijn werken, door het verschil in gewicht is het mogelijk om met minder aspecten rekening te hoeven houden.

onverlichte doosletter

WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN?

Sterk materiaal

De materialen die gebruikt worden bij het fabriceren van de doosletter teksten zijn van hoge kwaliteit.

Maakt van uw gevel een plaatje

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden om tot het mooiste resultaat te komen. Bij het gebruik van bijzondere materialen zoals metaal met een verroest uiterlijk, ontstaat er een chique sfeer.

Gaat langdurig mee

Een gemiddelde doosletter tekst gaat vijftien jaar of langer mee.

Een gesprek starter

Een bijzondere doosletter kan ervoor zorgen dat uw kantoorpand of winkel opvalt bij toevallige passanten en/of potentiële klanten.