h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

GEPRINTE PANELEN

Decoratie

Geprinte panelen zijn uitermate geschikt wanneer je een beperkt budget hebt of de bedrijfsruimte gehuurd is en beschadigingen aan de wanden heeft. Ook wanneer er een nieuwe POS actie is en hiervoor snel een nieuwe visual aan de muur bevestigd moet worden.  

Denk aan een XXL afbeelding aan de muur of bekleed een hele wand met een vrij te kiezen afbeelding. Maar ook deuren, kasten, scheidingswanden al dan niet van glas, kunnen snel, goedkoop en eenvoudig een metamorfose ondergaan door deze te beplakken met decoratiepanelen. De impact op uw werkproces is minimaal. SIZO monteurs brengen de prefab panelen in een oogwenk aan zonder enige geluid of stof overlast.

geprinte panelen van grootformaat zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsruimte, kale muren kunnen opgeleukt worden zonder dat hier grote kosten aan verbonden zijn.

VARIATIE

Variërend van lichtgewicht en lowcost PVC schuimplaten voor korte en middellange termijn gebruik tot hoogwaardige aluminium of RVS sandwich panelen met ongekende mechanische eigenschappen en een zeer lange levensduur.

IN-HOUSE PRINTING

SIZO print in-house direct op nagenoeg alle soorten panelen en beschikt daarvoor over een indrukwekkende grootformaat vlakbed UV printers. Onze Zünd vlak-bed frees- en snij machine maakt alles perfect op maat. Indien direct printen niet mogelijk of gewenst is worden panelen in het atelier van SIZO voorzien van een snijfolie of printbare folie.
Ter bescherming wordt het materiaal voorzien van laminaat, laminaat komt in een matte variant en een glanzende. Glans laminaat wordt gebruikt voor folie dat buiten komt te hangen en de matte versie voor binnengebruik.

ECOLOGISCH VERANTWOORD

Naast bekende panelen op kunststof basis komen er steeds papier gebaseerde plaatmaterialen die geschikt zijn voor visuele communicatie en displays. Ideaal voor ecologisch verantwoorde toepassingen waarbij het gebruik van kunststoffen niet mogelijk of gewenst is.

Signage optisport sportcomplexen

Cases

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.