h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

RETAIL SIGN

SIZO LEVERT TURNKEY

SIZO voorziet retail locaties van het complete retailsign pakket en doet dat met een “retail mentaliteit”. Wij weten dat deadlines heilig zijn, budgets niet overschreden mogen worden en de bewaking van jullie huisstijl cruciaal is. Of het nu gaat om de oplevering van een complete winkel of voetbalstadion. Een landelijke uitrol van een nieuw concept op 800 locaties volgens strak schema of een ad-hoc reparatie na stormschade. Retail sign heeft een slimme aanpak en een andere mentaliteit nodig en dat weten wij bij Sizo maar al te goed.

SIZO ONTZORGT

De “branding“ van jullie locatie nemen wij graag voor je uit handen. Turnkey leveren is daarbij altijd het uitgangspunt. SIZO adviseert en converteert jullie wensen in maakbare sign-producten. Die vervolgens in eigen atelier worden vervaardigd en door een team van ervaren SIZO-monteurs op locatie worden geïnstalleerd. Indien noodzakelijk, verzorgen wij de benodigde vergunningen en het periodiek onderhoud. 

 

De afdeling “retailsign” van Sizo verzorgt zowel instore als outstore sign, voor een brede doelgroep zoals:

SIZO adviseert en werkt nauw samen met

  • Architecten;
  • Vastgoedbeheerders en eigenaren;
  • Branding bureaus;
  • Interieur bouwers.

SIZO levert een zeer breed pakket aan sign materialen en mogelijkheden.
Hieronder een selectie van de sign-producten die SIZO levert…

SIGN MOGELIJKHEDEN

retailsign

DOOSLETTERS & FREESLETTERS

Met het juiste doel voor ogen zijn er vele technische mogelijkheden om lichtreclame, lichtbakken of doosletters te realiseren die op jullie behoefte aansluit. Formaat, plaatsing binnen of buiten, windbelasting, gewenste zichtbaarheid, montage(on)mogelijkheden, budget, plaatselijke regelgeving, gewenste levensduur, kleur en vorm van jullie logo… Zomaar een paar factoren die mee bepalen hoe lichtreclame gemaakt kan worden. SIZO voorziet jullie van lichtreclame in de vorm van lichtbakken en doosletters.

Meer over doosletters & freesletters

retailsign

RAAM, WAND & VLOERFOLIE

Folie is een van de meest veelzijdige sign-producten. Printbare folie is bij uitstek geschikt als visueel communicatiemiddel in zowel klein als grootformaat. Door de continue ontwikkelingen bij de fabrikanten van zelfklevende folies, worden de toepassingsmogelijkheden steeds groter. Raamfolies op de buitengevel of op binnenwanden zijn bekende reclame dragers in het hedendaagse straatbeeld. Op dit gebied is er echter nog zoveel meer mogelijk. Moderne folies kunnen geplakt worden op nagenoeg elke ondergrond zoals; beton, steen, hout en zelfs granol.

Meer over raam, wand & vloerfolie

panelen geprinte

GEPRINTE PANELEN

Geprinte panelen kunnen worden ingezet wanneer bijvoorbeeld een boodschap regelmatig wisselt en door eigen (winkel) personeel vervangen moet kunnen worden. Ook waar een ondergrond zich niet leent voor bijvoorbeeld folie of uit het zicht moet worden gehouden bieden panelen een oplossing. De toepassingen zijn oneindig, van eenvoudig prijsbordje tot reclame boarding om een sportveld. De panelen die we in huis hebben verschillen in dikte, formaat, kleur en materiaal. Voor ieder wat wils.

Meer over geprinte panelen

TEXTIEL INDOOR & OUTDOOR

Textiel is een sterk opkomend materiaal voor grootformaat visuele communicatie. Textiel voorzien van jouw print kan op vele wijze ingezet worden om jouw droom winkel of locatie te verwezenlijken. Indoor is textiel uitermate geschikt om toe te passen in peesframes, al dan niet voorzien van geluiddempende panelen. Maar ook als backlit of blockout textiel of in zelfklevende vorm als wallcovering. Voor outdoor toepassingen wordt textiel vaak ingezet in groot formaat lichtbakken, als banner, vlaggen en vaandels, spandoeken etc.

Meer over textiel indoor & outdoor

retailsign

BEWEGWIJZERING & WAYFINDING

Bewegwijzering & wayfinding helpt volgens Wikipedia bezoekers de fysieke omgeving te begrijpen en hen helpen die omgeving te begrijpen en op de juiste manier te ervaren” . Je kunt ze ook gewoon wegwijzers noemen…. In grote kantoren, winkels of openbare gelegenheden, maar ook op bedrijventerreinen is het belangrijk dat mensen er hun weg eenvoudig en snel weten te vinden.

Meer over bewegwijzering & wayfinding

retailsign

DIVERSEN & SPECIALS

Diversen & Specials – SIZO wordt vaak geselecteerd voor grote uitrollen en projecten waar strak projectmanagement en gestructureerd werk cruciaal is. SIZO heeft echter ook een indrukwekkende reputatie opgebouwd op het gebied van flexibiliteit en creativiteit. Wij zeggen niet snel nee en denken graag mee met onze klanten bij uitdagende vraagstukken en proberen dan samen met een oplossing te komen. En dat gaat vaak verder dan een raamsticker of gevelletter.

Meer over diversen & specials

Cases

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.