h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

OVER ONS

Alles onder één dak

Over ons; SIZO is in 1995 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de Nederlandse sign branche. Met ruim 50 medewerkers en een strakke organisatie zijn wij instaat een grote landelijke uitrol perfecte uit te voeren. Landelijke ketens als Mediamarkt, Bever, Decathlon, Praxis, Geldmaat, Feyenoord en Plus hebben de weg naar SIZO reeds gevonden.

Maar ook incidentele opdrachten of kleine projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Door onze ervaring en omvang zijn wij prima in staat deze concurrerend en snel uit te voeren.

Per 1 Januari 2020 maakt SIZO deel uit van de SIZO GROUP. De SIZO GROUP houdt zich bezig met conventionele en digitale visuele communicatie en grafische interieurdecoratie. Naast SIZO is L2L een belangrijk onderdeel van de SIZO GROUP. 

L2L Levert digitale billboards en Led-schermen van klein tot tientallen vierkante meters groot en verzorgt daarbij het gehele traject. Van levering, vergunningsaanvraag tot installatie, instructie onderhoud en after-sales service en indien gewenst de financiering.

Hallmark - Bewegwijzing 1

Sizo in het kort

Alles onder één dak

SIZO is een full-service bedrijf. Dat betekent dat we alles in eigen huis ontwerpen, printen, snijden en fabriceren. Onze productieruimtes zijn state-of-the-art ingericht. We monteren ter plaatse en bieden flexibele onderhoudscontracten zodat we jou volledig kunnen ontzorgen. Ook vergunningsaanvragen kunnen we probleemloos voor je regelen. We kunnen alles en nemen je alles uit handen.

Bekende gezichten

Een unicum in de branche, wij hebben het. Een aantal van onze monteurs werken al meer dan 12,5 jaar bij het bedrijf en een enkeling zelfs 25 jaar of meer. Deze mannen kennen het bedrijf door en door, weten precies wat de klant verwacht en zorgen dat elk project soepel verloopt. Daarnaast ziet u altijd een bekend gezicht over de werkvloer. Onze medewerkers zijn dan ook het meest waardevol voor ons. Wij weten maar al te goed dat medewerkers het visitekaartje van SIZO zijn.

Communicatie

Elke dag hebben onze collega’s contact met klanten om alles in goede banen te leiden. Zien zij hen als eerst op de locatie en bij de afronding van een project bespreken ze of alles goed verlopen is. Van essentieel belang dus. Dit laten wij ook graag blijken, door leuke uitjes te organiseren, vertier aan te bieden in de vorm van bijvoorbeeld een pooltafel en een gezellige wekelijkse vrijdag middag borrel te organiseren.

Het team

over ons sign branche
over ons SIZO
over ons SIZO
over ons SIZO
over ons SIZO
Alex studio SIZO
over ons SIZO
over ons SIZO
over ons SIZO
over ons SIZO
over ons SIZO
over ons SIZO

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij SIZO houden we niet van lopende bandenwerk, maar besteden we graag aandacht aan elke klus die voorbij komt.

Het oog wil ook wat

Projecten waar ons hart sneller van gaat kloppen, daar kunnen wij geen genoeg van krijgen. Hele winkel ombouw projecten, werk op unieke locaties of een bijzondere klus. Dat zien wij graag!

Teambinding

Als kleine onderneming houden wij het team graag hecht. Zo is er bijvoorbeeld elke vrijdagmiddag een borrel bij ons op de zaak.

Alles valt en staat bij goede communicatie

Alle medewerkers binnen SIZO hebben een vast aanspreekpunt om miscommunicatie te voorkomen.

VACATURES

> Stagiair monteur

Wij zijn op zoek naar een handige monteur in opleiding voor in de buitendienst.

Geïnteresseerd?

Ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op om gezellig een bakje koffie te drinken en elkaars ideeën te delen.

> Stagiair monteur

Wij zijn op zoek naar een handige monteur in opleiding voor in de buitendienst.

Geïnteresseerd?

Ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op om gezellig een bakje koffie te drinken en elkaars ideeën te delen.

38
Projecten
Uiteenlopend
1
Pool kampioenschappen
In the pocket
3350
Klanten
Ze blijven plakken
120
Bakjes koffie
Per dag

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.