h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

Voor de werkbus van In de Stad hebben wij gekozen om met de Avery 900 serie te werken die wij bij onze leverancier Vink VTS bestellen. Deze folie is ideaal wanneer er met 3D vormen wordt gewerkt, zoals bijvoorbeeld een werkbus als deze. Naast dat het fijn werkt heeft deze specifieke folie ook een lange levensduur, waardoor je lang van de belettering kan genieten. 

Het materiaal voor de werkbus – Avery 900 serie

Avery Dennison® 900 Super Cast is een superieure folie voor vlakke en gebogen (3D) toepassingen die de hoogste duurzaamheid vereisen. De folie biedt een optimale vervormbaarheid (zonder insnijden) voor toepassingen op onder andere; voertuigbelettering, car-wrapping, striping, bewegwijzering en duurzame point-of-sale doeleinden. Naast de goede vervormbaarheid gaat de folie wel tot tien jaar (!) mee, waardoor je extra lang van de belettering of wrap kan genieten. Bij deze order hebben we de volgende kleuren gebruikt: Avery SC 935 Intense Blue 1230mm en Avery SC 901 Black Gloss 1230mm.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het product, maar wil je er nog meer over weten. Dan raden wij je aan om dit bestand over het matchen van kleuren te lezen of over het specifieke product; de 900 serie.

Het eindresultaat van de werkbus

Zelf voor een ervaren plakker, blijft een klus als deze erg pittig. Dit ligt niet per se aan de omstandigheden, het weer of hun kunde. Maar het plakken van een cirkel over meerdere hoeken is met bewerkelijke folie erg lastig. Door het omvormen met een föhn, en het uittrekken (om het om de hoek te krijgen) is de kans erg groot dat de cirkel niet meer een cirkel is, maar een ovaal. Maar met een beetje passen en meten, vallen en opstaan is het onze vakmannen toch goed gelukt om de cirkel rond te krijgen.

Mocht je zelf ook een auto of werkbus hebben staan, maar heb je geen idee wat er precies mogelijk is, welke kleur je wilt gebruiken en hoe dit in zijn gang gaat? Dan staan wij jou graag te woord. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.