h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

DURF JIJ HET AAN?

Dino Experience Park heeft de meest avontuurlijke minigolfbaan van Nederland en is gevestigd in Gouda, Zuid-Holland. Op de professionele 18-holes golfbaan speel je tussen levensechte dino’s, waardoor een balletje slaan een behoorlijk spektakel wordt. Voor ons is het niet alleen een super leuk park om te zien en mee te maken, maar wij zijn ook super trots dat wij aan dit gave project mee hebben mogen werken. Lees hieronder hoe alles in gang is gezet, waar wij uitdagingen in hebben gevonden en hoe wij tot het eindresultaat zijn gekomen.

Idee

 

De eigenaar van IJsselweide, Michel de Meijer heeft besloten om zijn golfbaan te sluiten om plaats te maken voor het Dino Experience Park. Hier wordt onder andere gewerkt aan het Jurassic Golfpark, waar wij van SIZO met trots een steentje bij hebben mogen dragen. Het blijft niet bij de mini golfbaan, in de komende weken staat er nog veel meer te gebeuren. Daar over later meer.

De uitwerking

 

Aan de hand van het logo – wat al klaar stond voor gebruik – is onze ontwerper aan de slag gegaan met de indrukwekkende poort. Als snel kwam een ontwerp tot stand waar de schubben van een dino de rode draad door het verhaal waren. De poort moet een goede indruk geven, van hoe de rest van het park eruit komt te zien.

 

De uitdaging zat voor ons voornamelijk in de hoogte, de constructie en het feit dat het bestaande hek moest blijven staan. Uiteindelijk is er een aluminium koker frame geplaatst aan de betonnen

constructie van de brug. Het frame is bekleed met Dibond platen voorzien van een full color afbeelding. De gehele constructie is op locatie gemaakt, zodat het perfect bij deze situatie past.

Ook zo’n gaaf project op de planning staan? Neem vrijblijvend contact op met één van onze professionals, zij staan je graag te woord.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.