h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

RAAM, WAND & VLOERFOLIE

Een metamorfose

Folie is uitermate geschikt om snel en tegen acceptabele kosten, binnen- en buitenruimte te renoveren. Of om de interieurinrichting een tweede leven te bieden. Een indrukwekkende metamorfose en nieuw plan op de locatie te realiseren.

Folie dient niet alleen als reclamedrager, maar er zijn nog tal van andere praktische toepassingen. Denk aan zon of warmtewering, blokkeren van UV straling, dempen van geluid met textielfolie en inbraak werende eigenschappen.

RECLAMEDRAGER

Folie is een van de meest veelzijdige sign-producten. Printbare folie is bij uitstek geschikt als visueel communicatiemiddel in zowel klein als grootformaat. Door de continue ontwikkelingen bij de fabrikanten van zelfklevende folies, worden de toepassingsmogelijkheden steeds groter.

Raamfolies binnen op het kantoor of op binnenwanden zijn uitermate geschikt om wat meer privacy te creëren in de werkomgeving. Op dit gebied is er echter nog zoveel meer mogelijk. Moderne folies kunnen geplakt worden op nagenoeg elke ondergrond zoals; beton, steen, hout en zelfs granol.

Bovendien kan folie toegepast worden op wanden en gevels evenals plafonds en vloeren. Ook objecten als printers, meubels, machines, (rol)deuren, pilaren etc. kunnen dienen als reclamedrager.

TOEPASSINGEN

Er is een enorm arsenaal aan verschillende producten beschikbaar, om voor elke specifiek toepassing de juiste folie in te kunnen zetten. Is de toepassing tijdelijk of permanent? Binnen of buiten? Wat is de ondergrond? Moet er worden geprint en/of gelamineerd. Kortom, er is genoeg mogelijk als het om folies gaat.

SIZO is een expert of het gebied van sign folie bovendien hebben wij alles onder één dak, waardoor we snel kunnen schakelen. Wij ondersteunen bij het kiezen van de juiste materialen, verzorgen het printwerk voor jou. Daarnaast zorgen onze montage teams ervoor dat alles strak en perfect op locatie wordt aangebracht.

Het snelle schakelen zorgt ervoor dat wij een geschikte partner voor jullie organisatie kunnen zijn wanneer het op POS materiaal aankomt. Acties, kreten en artikelen wisselen binnen no-time, dit vergt goede communicatie met een leverancier die snel kan schakelen.

Zo ziet u hieronder een aantal voorbeelden die mogelijk zijn:
Base logistics – freestekst in de vorm van het logo;
Bever – muurfolie in de winkel in Rotterdam;
Wayback Burgers – wandfolie in het restaurant in Breda;
Ben & Jerry’s – wandfolie in de winkel van Ben & Jerry’s;
Kantoorruimte – Vloersticker in de wachtruimte;
CED – Muursticker in één van de vergaderruimtes.

Cases

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.