h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

DOOSLETTERS & FREESLETTERS

Logo in 3D

Doosletters of freesletters als aandachtstrekker zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse winkelstraat. Freesletters en doosletters lenen zich echter ook prima als decoratief element in een smaakvol of doelmatig interieur. Bijvoorbeeld de naam of het logo van de organisatie driedimensionaal op de muur in de ontvangsthal of op de balie van het frontoffice.

 

Alternatief

Maar er zijn tal van alternatieve toepassingen te bedenken. Een mooi gedicht of slogan op de buitengevel, een luxe vorm van bewegwijzering in het pand, de benaming van de verschillende vergaderruimtes of gewoon ter decoratie.

Letters zijn er in een enorme verscheidenheid aan materialen en modellen. Eenvoudige doch decoratieve freesletters uit massief kunststof, maar ook luxe letters uit prachtige materialen zoals roestvast staal, hout of aluminium. Letters die naar opzij, naar voren of juist naar achter uitlichten.


3D

Alhoewel we steeds spreken over letters zijn uiteraard alle vormen en afbeeldingen in driedimensionaal mogelijk. De grenzen van jouw fantasie of creativiteit zijn onze limits.

Driedimensionale decoraties genereren een luxe uitstraling die zich uitermate goed laat combineren met andere sign-mogelijkheden zoals textiel frames, Airtex fotobehang, textiel frames of art panels.

Cases

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.