h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

DECO-SIGN

Metamorfose

Een boodschap uitdragen met het interieur! Deco-Sign is een doeltreffende en budgetvriendelijke manier om het interieur te laten spreken. Het kan gaan om een boodschap voor jullie cliënten of bezoekers, maar ook ter inspiratie van de medewerkers of om gewoon een prettige werkomgeving te creëren.

Deco-Sign wordt bij nieuwbouw vaak al direct in het ontwerp meegenomen maar leent zich bovenal heel goed voor het upgraden van bestaande panden of verblijfsruimten. Een complete metamorfose tegen een bescheiden investering is goed mogelijk.

Merch-I-1

ECONOMISCH

Een muur met oneffenheden, beschadigingen en schroefgaten. Opknappen kan een behoorlijke kostenpost met zich mee brengen. Repareren, pleisteren en vervolgens schilderen of behangen is kostbaar. Een wand vullend textiel frame met print naar keuze is daarentegen een zeer betaalbaar alternatief.

Budget

Indien budget een belangrijke factor is bij het upgraden van bestaande ruimte is het goed te weten dat slechts enkele indrukwekkende sign uitingen of graphics een groot effect sorteren. Deze eyecatchers bepalen vaak het beeld van een ruimte en kunnen, indien goed gekozen, de aandacht wegnemen van de wat mindere aspecten.

SNEL EN ZONDER OVERLAST

Deco-Sign of ook wel interieursign genoemd kenmerkt zicht door een korte installatietijd. Doordat de meeste technieken die wij gebruiken hun oorsprong vinden in de inrichting van retail-panden is het belangrijk dat deze snel en perfect op locatie geplaatst kunnen worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld schilderwerk zorgt de installatie van sign decoraties nauwelijks voor overlast. De monteurs zijn van binnen een paar uur klaar en jullie kunnen gewoon doorwerken tijdens de installatie. Geen luchtjes, stof, lawaai of afplakken.

AKOESTIEK

In een professionele omgeving speelt akoestiek ongemerkt vaak een heel belangrijk rol. Harde vloeren, muren en plafonds kaatsen het geluid terug en zorgen voor geen enkele absorptie.

 

Grote impact

Een verkeerde akoestiek geeft een onrustig gevoel. Continue geluidsdruk kan leiden tot verminderde concentratie, lagere productiviteit en zelfs ziekteverzuim. Vaak is de geluidsdruk ongemerkt aanwezig en zonder direct te beseffen wordt een ruimte daardoor onprettig ervaren. Denk aan de afzuigkap in jouw woning die “oorverdovend“ stil is wanneer je eraan denkt hem uit te zetten…

 

Fijne werkomgeving

Interieursign kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de akoestiek en het creëren van een comfortabele werkomgeving. Een grote textiel print aan wand of plafond, al dan niet uitgerust met geluidsabsorberende panelen, zorgt voor direct akoestisch resultaat en draagt tevens bij aan een positieve visuele beleving van de werkomgeving.

WAYFINDING

Volgens Wikipedia “Informatie systemen die mensen leiden door een fysieke omgeving en ze helpen die omgeving te begrijpen en op de juiste manier te ervaren” .

Je kunt ze ook gewoon wegwijzers noemen….

In grote kantoren, winkels of openbare gelegenheden, maar ook op bedrijventerreinen is het belangrijk dat mensen er hun weg eenvoudig en snel weten te vinden. De manier van aanduiden hangt af van veel factoren zoals:

 

 • Is de situatie binnen of buiten;
 • Wisselt de situatie regelmatig of is deze statisch;
 • Moet er met tekst (meerdere talen?) worden gewerkt of voldoet een symbool;
 • Regelgeving en veiligheid;
 • De sfeer en uitstraling, een krijtbord of beeldscherm;
 • Het type publiek, mensen op leeftijd, (jonge) kinderen, toeristen, klanten;
 • Het beoogde doel. Zo snel mogelijk op plaats van bestemming of een toer door de winkel.

Naast een rationele functie kan de manier van wegwijzen een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van een gebouw of het beeld van de onderneming dat je de bezoeker mee wilt geven. Wij denken graag met je, of jouw architect mee om tot een juiste oplossing en/of materiaalkeuze te komen.

 

Interieur sign is veelzijdig en kan op veel manieren worden toegepast zoals:

 • Beplakken van objecten als deuren, wanden, pilaren, kasten en meubels;
 • Raamfolie op buitengevels of scheidingswanden;
 • Textielprints op de muur, al dan niet verwisselbaar, met verlichting of geluidsabsorberend;
 • Vloerdecoraties;
 • Spanplafonds met print;
 • Doosletters op of achter uw ontvangstbalie of in uw lobby.

SIGN MOGELIJKHEDEN

interieur uitdragen boodschap

DOOSLETTERS & FREESLETTERS

Doosletters of freesletters als aandachtstrekker zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse winkelstraat. Freesletters en doosletters lenen zich echter ook prima als decoratief element in een smaakvol of doelmatig interieur. Bijvoorbeeld de naam of het logo van jouw organisatie driedimensionaal op de muur in jouw ontvangsthal of op de balie van het frontoffice.

Meer over doosletters & freesletters

Sizo binnensigning buitensigning bewegwijzering

RAAM, WAND & VLOERFOLIE

Folie dient als reclamedrager, maar is ook uitermate geschikt om snel en tegen acceptabele kosten, binnen- en buitenruimte te renoveren. Of om jouw interieurinrichting een tweede leven te bieden. Een indrukwekkende metamorfose en nieuw plan op jouw locatie te realiseren.

Meer over raam, wand & vloerfolie

onverlichte doosletter

GEPRINTE PANELEN

Geprinte panelen zijn uitermate geschikt wanneer je een beperkt budget hebt of jouw bedrijfsruimte gehuurd is en beschadigingen aan de wanden heeft. Dit kan door middel van geprinte panelen snel en mooi opgelost worden. Denk aan een XXL afbeelding aan de muur of bekleed een hele wand met een vrij te kiezen afbeelding. Maar ook deuren, kasten, scheidingswanden al dan niet van glas, kunnen snel, goedkoop en eenvoudig een metamorfose ondergaan door deze te beplakken met decoratiepanelen.

Meer over geprinte panelen

over ons sign branche

DECO TEXTIEL

Een boodschap uitdragen met jouw interieur door midel van decotextiel! Decotextiel is een doeltreffende en budgetvriendelijke manier om jouw interieur te laten spreken. Het kan gaan om een boodschap voor jouw cliënten of bezoekers, maar ook ter inspiratie van jouw medewerkers of gewoon om een prettige werkomgeving te creëren.

Meer over deco textiel

interieur uitdragen boodschap

BEWEGWIJZERING & WAYFINDING

Volgens Wikipedia leiden “Informatiesystemen’’ mensen door een fysieke omgeving en ze helpen die omgeving te begrijpen en op de juiste manier te ervaren” .Volgens Wikipedia “Informatiesystemen’’ die mensen leiden door een fysieke omgeving en ze helpen die omgeving te begrijpen en op de juiste manier te ervaren” .

Meer over bewegwijzering & wayfinding

interieur uitdragen boodschap

DIVERSEN & SPECIALS

Speciale projecten – SIZO wordt vaak geselecteerd voor grote uitrollen en projecten waar strak projectmanagement en gestructureerd werk cruciaal is. SIZO heeft echter ook een indrukwekkende reputatie opgebouwd op het gebied van flexibiliteit en creativiteit. Wij zeggen niet snel nee en denken graag mee met onze klanten bij uitdagende vraagstukken en proberen dan samen met een oplossing te komen.

Meer over diversen & specials

Cases

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.