h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!
Image Alt

Bever.nl

Case | Bever

Project: Sign werkzaamheden bij Bever
Opdrachtgever: Bever
Scope: De winkels van Bever
Materialen en techniek: Raamfolie, doeken, PVC borden, Dibond, Wallsign, Dilite en andere materialen
Uitdaging: De bezoekers moeten het idee krijgen dat zij al met één voet in de buitenwereld staan als ze de winkel binnenstappen. Dit doel behaalt Bever alleen als alle visuals in en rond de winkel tip, top in orde zijn. Hierin zit voor ons de uitdaging, het zo echt mogelijk laten lijken.
Waarom SIZO: Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

Buiten begint bij Bever

Het verhaal

Wanneer men van extreme sporten houdt en graag de wijde wereld intrekt, denkt men aan Bever. Bever is dé leverancier voor alle outdoor attributen, van kleding tot tenten en van tenten tot stevige wandelschoenen.

Uitvoeren

SIZO mag alle winkels van Bever in Nederland voorzien van alle gave uitingen, denk hierbij aan bewegwijzering, gevelreclame, raamstickers, merkbordjes, doeken en decosign. En met 40 winkels, is dat een hoop werk.

Klanten moeten ook het gevoel krijgen dat buiten écht bij Bever begint. En dat is alleen te behalen als de visuals in en rondom de winkel er top uitzien. Een leuke en uitdagende klus voor SIZO dus.

Gelukkig zijn we niet snel onder de indruk te krijgen en kunnen we met veel vaste monteurs de klussen van Bever goed en netjes afronden, ook Ad-Hoc is geen probleem voor ons.
 

Sign werkzaamheden Bever

Nazorg

Bever blijft nieuwe producten ontwikkelen en verkopen aan hun klanten. De klanten moeten hier wel van op de hoogte zijn. Veel nieuwe producten komen met nieuwe visuals, die ook in de winkels moeten komen te hangen. Hierdoor zal de nazorg nooit klaar zijn, er staat altijd weer iets nieuws voor ons klaar bij SIZO.

textiel visuele communicatie

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Wilt u een soortgelijk project opzetten, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem contact met ons op zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.