h
Let’s Work Together
arrosa@select.com

Meet Arrosa, the perfect theme to elevate your online presentation with.

Zoek hier!

Aanpak

ALLES ONDER ÉÉN DAK.

Wat is SIZO haar aanpak bij elk project en in welk stramien wordt er standaard gewerkt? Zie hier beneden ons stappenplan. Om teleurstellingen, fouten en onnodige kosten te voorkomen brengen wij eerst goed in kaart wat de wensen zijn. Vervolgens bespreken we met jou de technische mogelijkheden en leggen deze vast middels een gespecificeerde offerte. Als alles duidelijk is gaan we voor jou aan de slag en leveren we uw project “in time, on budget” op. Met de juiste aanpak en ons vaste stramien zorgen we er samen voor dat jouw project perfect wordt opgeleverd.

aanpak project stramien

ADVIES & VOORBEREIDING

Verrassingen voorkomen en deadlines halen.

aanpak project stramien

ONTWERP & PRODUCTIE

Design-studio, print en productie-atelier in eigen beheer.

aanpak project stramien

MONTAGE & INSTALLATIE

Goede mensen met de juiste materialen. Eigen, ervaren montageteam.

aanpak project stramien

AFTER SALES & OPVOLGING

(Storm) schade, kapotte lampen of viezigheid? SIZO bewaakt uw uitstraling.

                                                                              

Bij SIZO denken we met u mee en krijgt u technisch, commercieel en praktisch advies. Duizenden projecten hebben we al mogen realiseren en één ding kunnen we u op voorhand al zeggen; geen enkele situatie is identiek.

KENNIS &ERVARING

Dankzij deze kennis en ervaring komen we altijd tot de beste oplossing voor jou. Wij denken aan vergunningen en bereikbaarheid. Maar ook; is jouw wens maakbaar? En is wat je wilt, wel de beste oplossing? Wat verwacht je van de sign producten?

PLANNING

Tot slot kijken we naar de tijd. Een haalbare planning die naadloos aansluit op jouw wensen. Zo voorkomen we verassingen en halen we deadlines. Onze aanpak op maat voor jou.

                                                                              

Jouw huisstijl staat vast, jouw logo is bekend. Dit zal ongetwijfeld fantastisch staan op jouw gevel. Daar komt echter meer bij kijken…

DE FACTOREN

Jouw logo gaat bijvoorbeeld van 2D naar 3D. Dat brengt uitdagingen met zich mee zoals de manier van monteren. Denk aan factoren als stroomvoorziening, constructiesterkte en windbelasting. Om maar een paar zaken te noemen. En heb je al aan de volgende vragen gedacht: van welke zijde moet de verlichting komen? Vanaf welke afstand is jouw sign het beste zichtbaar? Wat is de ideale ophang hoogte? En wat is het vandalisme risico?

FOUTEN VOORKOMEN

Allemaal zaken waar wij al rekening mee houden tijdens het ontwerp en de productie. Alles gebeurt intern. Zo houden we de lijnen kort waardoor we fouten kunnen voorkomen en snel kunnen schakelen. Dit geldt trouwens niet alleen voor gevelreclame, maar ook bijvoorbeeld raamfolie.

HET PRINTPROCES

Wat is de beste keus of het gewenste printproces? Dit is niet altijd eenvoudig kiezen, u bent namelijk afhankelijk van onder andere kleurgebruik, UV-belasting en de gewenste levensduur. Ontwerp en productie, het klonk zo vanzelfsprekend maar nu heeft u een beeld van hoeveel hier eigenlijk bij komt kijken.

                                                                              

Het ervaren SIZO-montageteam komt op de afgesproken tijd met de juiste materialen en apparatuur bij jou aan.

MEEDENKEN

Is de situatie onverhoopt toch een tikkeltje anders, dan zal ons team altijd meedenken en op zoek gaan naar de beste oplossing. Door de jarenlange ervaring en het intern delen van opgedane kennis lukt het hoegenaamd altijd om toch tot het gewenste resultaat te komen.

Wij zijn pas tevreden wanneer ook jij dat bent.

                                                                              

Allereerst zijn we benieuwd of we ook jouw opdracht naar tevredenheid hebben uitgevoerd. Nu jouw sign op orde is, wil je het natuurlijk mooi houden.

ONDERHOUD

Maar verlichting moet af en toe worden vervangen, er is kans op (storm) schade en door weersinvloeden is regelmatig reinigen ook aan te bevelen. We kunnen het complete onderhoud voor je verzorgen.

En omdat wij ook de montage hebben geregeld, kent de locatie geen geheimen voor ons. Snel, efficiënt en goed. SIZO verzorgt dit op contractbasis of ad-hoc. De keuze is aan jou.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Heb je een vraag, interesse in ons werk of wil je graag langs komen voor een goede bak koffie? Neem dan gerust contact met ons, we staan je graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.