Alle soorten en maten lichtbakken

Met lichtreclame trekt u de aandacht. Een lichtbak is een relatief voordelige oplossing om uw bedrijf op te laten vallen. Wat voor soort lichtbak u ook wenst, Sizo ontwerpt, produceert en monteert de lichtbakreclame voor u. U kunt kiezen uit diverse vormen (rechthoek, vierkant, cirkel contour), afmetingen en elke gewenste kleur. Met milieuvriendelijke LED verlichting. U bepaalt of u een uitsteekbak wilt of een lichtbak vlak op de gevel. Uiteraard adviseren wij u daarbij en kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfspand en uitstraling. Speciale effecten zijn ook mogelijk. Denk daarbij aan doorgestoken letters of dag/nacht werking. Wilt u uitgebreidere (licht)reclame  voor uw bedrijf? Dan adviseren wij u graag over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wat u ook wenst, Sizo zorgt voor al uw kwalitatieve en professionele reclame uitingen  op maat.

Bekijk de projecten die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Zo krijgt u een idee van de vele mogelijkheden. En heeft u zelf een idee? Geweldig. Wij vertalen uw wensen in een prachtig ontwerp.

Full service lichtbak reclame

Sizo adviseert u niet alleen over wat voor u de beste optie is voor uw lichtbak reclame, maar houdt ook rekening met alle regelgevingen. Vergunningsaanvragen kunnen wij probleemloos voor u regelen. Wij verzorgen voor u het gehele traject van A tot Z. Van advies, ontwerp, productie, montage, installatie én regelgeving ten opzichte van uw lichtbak reclame. Om uw lichtbak in perfecte conditie te houden adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten.

Informatie over lichtbak reclame?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van lichtbakreclame voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op voor een kosteloos advies.

Neem contact op