Energiezuinige LED lichtbakken

LED lichtreclame vergroot uw zichtbaarheid en vindbaarheid. Een LED lichtbak is een relatief voordelige oplossing om uw bedrijf op te laten vallen. LED lichtreclame is tot wel 80% energiezuiniger dan TL verlichting. Een goede keuze dus als u duurzamer wilt werken. Naast onze LED lichtbakken leveren wij u LED lichtreclame in alle soorten en maten, zoals Led lichtletters, LED verlichte doosletters, LED bewegwijzering en LED gevelverlichting. Sizo ontwerpt, produceert en monteert elke lichtreclame op maat voor u. Voor een LED lichtbak heeft u de keuze uit diverse vormen (rechthoek, vierkant, cirkel contour), afmetingen en elke denkbare kleur. U bepaalt of u een LED uitsteekbak wilt of een LED lichtbak vlak op de gevel. Uiteraard adviseren wij u daarbij en kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfspand en uitstraling. Speciale effecten zijn ook mogelijk. Denk daarbij aan doorgestoken letters of dag/nacht werking. Wilt u een compleet lichtreclame plan voor uw bedrijf? Dan adviseren wij u graag over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Bekijk de LED projecten die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Zo krijgt u een idee van de vele mogelijkheden. En heeft u zelf een idee? op. Wij vertalen uw wensen in een prachtig ontwerp.

Full service LED lichtbak reclame 

Sizo adviseert u niet alleen over wat voor u de beste optie is voor uw LED lichtbak reclame, maar houdt ook rekening met alle regelgevingen. Vergunningsaanvragen regelen wij probleemloos voor u. Wij verzorgen voor u het gehele (licht)reclame traject van A tot Z. Van advies, ontwerp, productie, montage, installatie én regelgeving. Om uw LED lichtbak in perfecte conditie te houden adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten.

Informatie over LED lichtbak reclame?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van LED lichtbak reclame of andere LED lichtreclame voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op voor een kosteloos advies.

Neem contact op